Rezidencija Pra-Sainte-Marie se nalazi u selu Sainte Marie u Vars regiji francuskog Hautes Alpes. Rezidencija gleda na olimpijsku stazu, kao i ski-lift koji omogućava pristup cijelom skijaškom području.
Najbliže trgovine (pekara, trgovina i rent-a-shop) su 10 minuta pješice od Rezidencije Pra-Sainte Marie. Hameau des Claux, gdje se nalazi većina poslovnih djelatnosti, lako je dostupan zahvaljujući besplatnom prijevozu između sela. Apartmani sa vlastitom kupaonicom, potpuno opremljenom čajnom kuhinjom sa keramičkim kuhalima i perilicom posuđa, svi imaju balkone ili terase sa pogledom na jug i zapad, do kuće se može doći na skijama, jer je uz skijašku stazu. Pogodni su za do 7 osoba.
Ova kuća za odmor uklapa se savršeno s krajolikom, zahvaljujući tradicionalnom planinskom arhitekturom koja kombinira kamen i drvo. Na raspolaganju su aquapark (grijani bazen sa integriranim spa, saunom i fitnesom), spremište za skije, praonica i besplatno parkiralište na otvorenom (ograničeno mjesta), kao i pokrivena parkirališta (primjenjuje se naknada za parkiranje). U okolnom području su mogućnosti za padobransko jedrenje, vožnju motornim sanjkama i psećim zapregama.

Prethodna
RESIDENCE PRA STE MARIE RESIDENCE PRA STE MARIE RESIDENCE PRA STE MARIE RESIDENCE PRA STE MARIE RESIDENCE PRA STE MARIE
Sljedeća

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.