Rafting na Soči……….cijena izleta 380,00 kn/osobi

Posjetite dolinu Soče i otkrijte pustolovnu smaragdnu rijeku Soču!
Prelazite preko brzaca uz pomoć iskusnog vodiča i osviježite se u kristalno čistim bazenima.
Rafting je timski sport u kojem možete istražiti duboke smaragdne bazene, uočiti mramornu pastrmku i napuniti se energijom prekrasnih vrhova koji okružuju rijeku.

Klasična dionica Boka – Trnovo sadrži lakše i zahtjevnije brzace. To je spust dug 8 km sa startom u blizini vodopada Boke, koji je visok 106 m. Spuštanje raftinga (do 8 gostiju na jednom čamcu), započinje mirnijim dijelom, koji služi za testiranje naučenih tehnika veslanja. Na sat i pol dugog spuštanja raftima, na stražnjem djelom rijeke, također ispitujemo svoju hrabrost na brzacima poteškoće IV. Za cijelu rafting avanturu, potrošit ćemo ukupno 3 sata uključujuči i prijevoz.

U proljeće i jesen, ako to omogućuju riječni uvjeti, možete krenuti i na 3 sata dugu vodenu avantura, u dužini od 17 km. Dionica Zmuklica-Trnovo razlikuje se od klasičnog spuštanja Boka-Trnovo prvenstveno duljinom obilaska. Ovdje silazak započinje gornjim dijelom rijeke Soče samo trenutak udaljen od sela Kal-Koritnica i spušta se velikom raftom sve do izlaznog mjesta Trnovo. Na cijeloj ruti imamo I stanke za kupanje, skokove sa balvana, za hrabre čak i ovjesni most. Duži spust kombinacija je mirnih i adrenalinskih dijelova rijeke. Za cijelu rafting avanturu, potrošit ćemo ukupno 4,5 sata uključujuči i prijevoz.

 

Vodenu avanturu započet ćemo u centru Bovca. Upoznat ćemo vas sa vodičem koji će vam podijeliti svu potrebnu opremu. Nakon toga krenemo do početne točke spusta. Slijedi presvlačenje i upute o sigurnoj plovidbi rijekom. Nakon testiranja osnovnih sigurnosnih tehnika veslanja, započinjemo našu avanturu!

Nakon raftinga, vraćamo se u Bovec, gdje ćemo pregledati fotografije vodenog raftinga na Soči.
Na tom mjestu pozdravimo se do sljedećeg susreta!

Canyoning u Bovcu…….410,00 kn/osobi

Istražite smaragdne bazene i prirodne skulpture kanjona Sušec. Otkrijte dijete u sebi i prepustite se svježini klanca, spuštajući se spektakularnim toboganima i uzbudljivim skokovima. Slovenski prirodni vodeni park prekrasna je prilika da se prepustite skokovima iz različitih visina i spuštanju u prirodno urezane kristalno čiste bazene kanjona Sušec.

Sastat ćemo se u našem uredu u Bovcu, gdje ćemo vam predstaviti vašeg vodiča, koji će vam pružiti sve osnovne informacije i pripremiti svu opremu za vašu kanjoning avanturu.

Vozit ćete se do početne točke odakle čemo započeti 30-minutnu šetnju do vrha kanjona. Kada stignete do vrha kanjona, počinje dvosatno spuštanje. Vodič će vam pomoći, da se sigurno spustite i pokazati vam najbolje točke za skok, plivanje i prelazak kanjona. Spuštanje se završava na vodopadu od 12 m, nakon čega ćete stići na početnu točku. Prije nego što krenete natrag u Bovec, presvučete se u suhu odjeću.

Nakon povratka u agenciju, pregledat ćemo fotografije vodenog spusta kroz kanjon. Na tom mjestu pozdravimo se do sljedećeg susreta!

 

Kajak na Soči……………cijena po osobi 440,00 kn

Ako tražite divno i jedinstveno iskustvo kajakaštva na smaragdnoj Soči, preporučujemo vam, da bez oklijevanja isprobate naš vodeni kajakaški spust gdje ćete se s iskusnim instruktorom kajaka spustiti u čarobne riječne tokove. Ne samo, da ćete klizati niz kristalno čiste ljepote i tražiti tajne kutke rijeke, već ćete moći i iskusiti divljinu brzaka. Otvoreni kajaci sa sjedištem na vrhu, fantastičan su uvod u svijet kajaka jer su jednostavni za upravljanje. Nude i veću stabilnost u usporedbi od klasičnih, zatvorenih kajaka. Zbog oblika čamca, koji je idealan za početnike, možemo veslati i uz riječne brzake. Prije nego što se opustimo u valove, vodič će vam dati nekoliko sigurnosnih uputa, nakon čega ćete krenuti u spust dug 7 km. Slijedi 1,5 sata riječne avanture.

Vodenu avanturu započet ćemo u našoj agenciji u centru Bovca. Sastat ćemo se u našem uredu u Bovcu gdje ćemo vam predstaviti vašeg vodiča, koji će vam pružiti sve osnovne informacije i pripremiti svu opremu za vašu kajak avanturu. Slijedi transfer do početne točke. Nakon testiranja osnovnih sigurnosnih tehnika i tehnika veslanja vrijeme je za kajak avanturu.

Ostane nam još povratak u Bovec, gdje ćemo pregledat fotografije kajak spusta uz rijeku Soču. Na tom mjestu pozdravimo se do sljedećeg susreta!

Kanjoning Fratarica………cijena po osobi 675,00 kn/osobi

Osjetite adrenalin u prekrasnom kanjonu Fratarice! Uživajte u uzbudljivim silazima sa slapova i prirodno isklesanim toboganima. Otkrijte tajanstvene I skrivene kute bajkovitog kanjona. Dopustite da vas očaraju spektakularni slapovi Fratarice i usudite se spustiti uz pomoč konopa sa 48 metara visokog slapa Parabola!

Kada u našom uredu u Bovcu upoznate svoj kanjoning tim, upoznat čete i vašeg vodiča koji će vam pružiti svu potrebnu opremu. Slijedi transfer oko 15 minuta do početne točke vaše avanture u Nacionalnom Triglavskom parku, odmah ispod kanjona Fratarica. Od tamo krenete na polusatnu šetnju uzbrdo. Pripremite potrebnu opremu. A vodič če vam objasniti sve potrebne upute za siguran silazak.

Nakon kanjon avanture, vraćamo se do parkinga, gdje ćete se prije vračanja u Bovec presvući u suhu odjeću. Ostane nam još povratak u agenciju, gdje ćemo pregledati fotografije kanjoninga. Na tom mjestu pozdravimo se do sljedećeg susreta!

Kajak škola na Soči………cijena po osobi 510,00 kn

Kajakaštvo je sport svih sportova u dolini Soče. Budite kapetan svog kajaka i uživajte u riječnoj struji I brzacima prekrasne Soče. Kao i kod mnogih drugih vještina, kajakaštvo ne ide bez vježbe! Ako se još niste susreli sa kajakaštvom i želite to, dobrodošli nam došli u našoj školi kajaka. Pridružite se našim intenzivnim višednevnim tečajevima na rijeci Soči koji će vas potaknuti i dati vam potrebnu samopouzdanje. Iskusni vodič za kajak upoznat će vas sa zakonima rijeke, njenom snagom I potrebnim tehnikama veslanja. Preporučujemo barem dvodnevni ili trodnevni tečaj za stjecanje potrebnih znanja.

U slučaju da se još niste susreli s kajakom ali bi voljeli iskusiti rijeku za jedan dan, preporučujemo vodeni kajak spust sjedećih kajaka na rijeci Soči.

Vodenu avanturu započet ćemo u  centru Bovca. Prije nego krenemo na početnu točku spusta, upoznat ćemo vas s vodičem koji će vam raspodijeliti svu potrebnu opremu. Nakon testiranja osnovnih sigurnosnih tehnika i tehnika veslanja, kajak avantura počinje.

Za sam kraj vraćamo se do parkinga, gdje ćete se prije vračanja u Bovec presvući u suhu odjeću. Ostane nam još povratak u Bovec, gdje ćemo pregledati fotografije kanjoninga. Na tom mjestu pozdravimo se do sljedećeg susreta!

Vožnja kajakom po mirnim vodama…………cijena po osobi 440,00 kn

Vožnja kajakom po mirnim vodama nudi izuzetan uvod u svijet kajakaštva, jer možete uživati ​​u spektakularnim liticama i netaknutoj prirodi kanjona Idrijce. Klisura Idrijce je blago donjeg toka rijeke Soče. Nalazi se u blizini umjetnog jezera Most na Soči. Slijedi veslanje i uživanje ​​u netaknutoj šumi, u beskrajnom penjanju bršljana i slikovitim zadivljujućim liticama.

Zajedno s iskusnim i profesionalnim instruktorom kajaka, ne samo da ćete naučiti osnovne tehnike kajakaštva, već ćete moći posjetiti i skrivene lokacije okolice Soče i Idrijce. Sa “sit-on-top” otvorenim kajacima moći ćete trenirati vještine veslanja i istovremeno uživati ​​u mirnoj vodi. Struktura čamca i mirna voda odlična su kombinacija za početnike, za obitelj i za iskusne kajakaše koji žele istražiti netaknutu divljinu.

Doživite 6-7 km veslanja između dviju rijeka i prepustite se dvosatnoj mirnoj i mističnoj avanturi.

Vodeni kajak izlet započet ćemo  centru Bovca. Prije nego krenemo na početnu točku upoznat ćemo vas s vodičem koji će vam raspodijeliti svu potrebnu opremu. Nakon testiranja osnovnih sigurnosnih tehnika i tehnika veslanja, kajak avantura počinje.

Za kraj ostane nam povratak u Bovec, gdje ćemo pregledati fotografije našeg izleta. Na tom mjestu pozdravimo se do sljedećeg susreta!

 Prethodna
RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING…. RIJEKA SOČA (SLO) – RAFTING, KAJAKING, CANYONING….
Sljedeæa

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.