HOTEL KRVAVEC – SKI-IN/SKI-OUT
U zagrljaju slovenskih planina, uživat ćete u nezaboravnom skijanju u hotelu koji se nalazi na najvišoj nadmorskoj visini u Sloveniji. Uređen je u planinskom stilu. Smješten direktno na skijalištu, idealno je polazište za zimske i ljetne aktivnosti na planini Krvavec. U ugodnoj planinskoj atmosferi hotela alpskog ambijenta, tijekom cijelog vašeg odmora, na raspolaganju vam je ljubazno osoblje hotela. Hotelske goste poslužujemo bogatim doručkom i slasnom večerom lokalnih gastronomskih specijaliteta. Tijekom dana je u hotelu na raspolaganju samoposlužni restoran, a možete se okrijepiti i na popularnoj Plaži, vanjskoj terasi s barom, glavnom mjestu dnevnog okupljanja i zabave na planini, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.
Hotel nudi wellness s intimnom infracrvenom te finskom unutarnjom i vanjskom saunom s izlazom direktno na snijeg koje doprinose jačanju vašeg imunološkog sustava, izlučivanju otrova iz tijela, potrošnji kalorija i vašem boljem cjelokupnom osjećaju. U cijenu wellnessa su uključeni čisti ručnici te hladni i topli napici.
Gosti željni zabave moći će se do dugo u noć zabavljati u sobi za zabavu (Fun room) u kojoj mogu puštati vlastitu glazbu, zabaviti se stolnim nogometom, hokejom, pikadom ili biljarom.

Posebna ponuda za termine školskih praznika u Hrvatskoj:
Termin 2.-6.1.2019 i 6.-10.1.2019 (4x noćenje):
–          4x noćenje s polupansionom
–          4-dnevna skijaška karta (1 dan gratis više od našeg redovnog paketa)
–          Sauna 1h/dnevno
–          Cijena, odrasli: 2.840,00 kn
Popusti za dijecu:
– GRATIS dijeca do 6 g. koji spavaju u sobi s roditeljima
– 50% popusta dijeca 6-10 g.
– 40% popusta dijeca 10-14 g.
Doplate:
– boravišna taxa
– doplata za jednokrevetnu sobu – 150,00 kn/dan
– dječji krevetić – 80,00 kn/dan

Svi upiti i rezervacije na 01/345-75-85 ili nam pošaljite mail na info@izazov.netPrethodna
KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA KRVAVEC (SLO) – HOTEL KRVAVEC – POSEBNA PONUDA ZA TERMINE ŠKOLSKIH PRAZNIKA
Sljedeæa

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.