“Turistička agencija Izazov je počela s radom 2004. kao manja agencija, ali s naglaskom individualnog pristupa prema klijentima.

Preko 90 % ukupnih aranžmana Izazova je bazirano na zimski program na kojima imamo podjednaki broj skijaša i snowboardera jer je i sama struktura u agenciji 50 % skijaši, a 50 % borderi.

Jedina smo turistička agencija u Hrvatskoj, a možda i u Europi koja ima jednodnevna te vikend skijanja i bordanja od listopada do lipnja iz vlastite produkcije u zemlje kao što su Slovenija, Austrija te Italija. Do sada smo realizirali preko 150 takvih izleta.

Osim jednodnevnih i vikend ski & board aranžmana u našoj ponudi se nalazi i veliki broj aranžmana za tjedno skijanje, osobito u Hrvatskom ski tjednu te u ožujku u Francusku.

Ono što bi posebno istaknuli je izuzetno atraktivni program – Dolomiti ski safari, koji je na programu svake godine sredinom veljače u trajanju od 7 dana.

Naše tradicionalne zimske baze u hrvatskom ski tjednu, kad imamo organizirane ski & board škole s licenciranim učiteljima su: Civetta (Zoldo – Pecol) i Tre Valli (Falcade).

Od jednodnevnih i vikend izleta dosada smo bili (sve s organiziranim prijevozom): Slovenija: Krvavec, Rogla, Cerkno, Kranjska Gora, Austrija: Nassfeld, Bad Kleinkirchheim, Flachau, Flachauwinkl – Zauchensee, Schladming, Obertauern, Katschberg, Moelltaler glečer, Hintertux glečer, Kaprun, Zell am See, Turracher Hoehe, Gerlitzen Alpe, Goldeck, Mauterndorf, Klippitztor – Italija: Kronplatz, Civetta, Tarvisio

Povjerenje koje nas obvezuje je da smo službena agencija najstarijoj ski sekciji u Hrvatskoj – Pliva,.

Što se ljetnih te onih programa vezanih za toplije dane istaknuli bi: jedrenje (najam jedrilica i skipera, vikend jedrenja), rafting (Una, Kupa, Mrežnica) kanu safari (Zrmanja), team building, zabavni parkovi – Mirabilandia (posebno preporučujemo) i Gardaland.

Ono što jedini radimo u Hrvatskoj i gdje imamo najdužu tradiciju su aranžmani na utrke Svjetskog Moto GP prvenstva (Mugello, Misano, Brno) te World Superbike prvenstva (Misano).

Ono što nas vodi dalje u budućnost je da se trudimo raditi s istim entuzijazmom te voljom kao i prvih dana od početka poslovanja, ali uz još više dobivenog iskustva i mudrosti, a sve u cilju da ispunimo očekivanja i dobijemo povjerenje naših klijenata