Radmanove Mlinice

Radmanove mlinice su idealno mjesto za sve ljubitelje avanture. Mir, svježina kanjona i ljepota prirode će vam omogućiti odmor u punom smislu te riječi. Uživajte u čaroliji rijeke Cetine i prekrasnog kanjona, bogatoj vegetaciji i duhu bezvremenosti. Osim izvrsne gastronomske ponude i tradicionalnih jela, na raspolaganju su vam i sportski tereni te dječje igralište koji se nalaze uz restoran. Također, iskoristite mogućnost kupanja i sunčanja na jednoj od obližnjih plaža.
Izletište – restoran Radmanove mlinice nalazi se 6 km uzvodno od Omiša, u samom srcu kanjona rijeke Cetine.
Do Radmanovih mlinica rijeka Cetina je plovna za manje brodice, a dolinom rijeke, prateći njen tok, vodi i cesta sagrađena još u vrijeme cara Josipa.
Za one koji osim uživanja u ljepotama prirode žele probuditi avanturistički duh, rafting na rijeci Cetini pravi je odabir. Nakon tri i pol sata spuštanja kanjonom jedne od najljepših hrvatskih rijeka gdje se čitavom stazom neprestano izmjenjuju brzaci, slapovi, pećine, ali i mirni dijelovi rijeke s bogatom florom i faunom, kupanja u rijeci i uživanja u prekrasnoj prirodi zaštićenog kanjona rijeke Cetine dolazi se na cilj raftinga koji se nalazi u Radmanovim mlinicama gdje je moguće organizirati ručak.
U Omišu, gdje se Cetina pitomo ulijeva u more, kreće se brodicama put Radmanovih mlinica.
Tijekom plovidbe rijekom, koja mirno putuje okružena kršnim planinama, ukrašena krošnjama raznolikog drveća te poljima trstike, doživjet ćete neposredan susret s prirodom.
Osim u ljepoti okoliša, putem ćete uživati u društvu liski, patki, labudova i riba koje se jasno vide u kristalno čistoj rijeci.
Plovidba brodicom traje četrdesetak minuta na 6 kilometara dugom dijelu rijeke.
Doživite svu ljepotu rijeke Cetine u neposrednom kontaktu s njom, veslajući se kanuima na mirnom dijelu njezina toka. Opustite se okruženi zelenilom i modrim nebom. Uživajte u čarima rijeke i njenog prekrasnog kanjona, Otoka ljubavi, bujne vegetacije i riječnih rukavaca . Iskoristite mogućnost kupanja na jednoj od plaža uz Cetinu.
Uz dozu vrhunske zabave uživajte u prirodnim ljepotama omiškog kraja. Ako ste nekad poželjeli probati kako je to visjeti nad kanjonom ili ste osoba željna novih uzbuđenja, upriličit će Vam to prvi pravi hrvatski zipline, smješten u sjajnom krajoliku kanjona rijeke Cetine. Za one koji ne znaju što je zapravo zipline, objasnit ćemo da se radi o zabavi gdje se ljudi, u pojasu preko koloture, spuštaju niz čelično uže različitih duljina i nagiba, dovoljno za pošten „adrenalinski kick“.
No, više od dobivene doze adrenalina tu je i mogućnost da predivni kanjon Cetine vidite i iz neke druge, sasvim posebne, perspektive.

Prethodna
Radmanove Mlinice Radmanove Mlinice Radmanove Mlinice Radmanove Mlinice Radmanove Mlinice Radmanove Mlinice
Sljedeća

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.