Etno selo Stara Lonja

U etno selu Stara Lonja i okolici možete šetati, voziti se biciklima, baviti se sportom na travnatom igralištu (mali nogomet, odbojka, badminton, košarka, starinsko kuglanje), iznajmiti čamce na rijeci Savi i Staroj Savi, ići u ribolov, spremati sami jelo ili uz pomoć domaćina u starom sjeniku koji je uređen kao pecana a ako poželite domaćini vas mogu povesti u ribolov i na mnogobrojne izlete u cijelom Lonjskom polju i bližoj okolici.

Dođite u Lonjsko polje i uživajte u netaknutoj prirodi veslajući sa svojim prijateljima ili obitelji. Provedite nezaboravne trenutke u pravoj divljini daleko od civilizacije udišući čist zrak ploveći kanuima. Slikajte iz čamca konje, krave divlje životinje, prizore koje ćete pamtiti cijeli život i pričati prijateljima. Kanu safari prilagođen je svakoj dobi i ljudima sa različitom fizičkom kondicijom. Postoje rute od 5 kilometara do 35 kilometara u ovisnosti od želje i snage. Vesla se nizvodno tako da ne treba prije ići u teretanu a kako su ovo nizinske rijeke nema nikakve opasnosti od prevrtanja. Nakon kanu safarija odmorite se i okrijepite uz domaću kuhinju u Etno selu Stara Lonja.

Etno selo Stara Lonja nalazi se u selu Lonji, u srcu Lonjskoga polja. Udaljenost sela je 120 km od Zagreba, a 45 km od Siska.

Prethodna
Etno selo Stara Lonja Etno selo Stara Lonja Etno selo Stara Lonja
Sljedeća

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.