Bolfan Vinski Vrh

Potpuno prirodno vino do kojeg se dolazi 100 % prirodnim načinom uzgoja vinove loze i preradom mošta u vino put je kojim vinarija Bolfan Vinski Vrh želi dostići svoj krajnji cilj, a to je vrhunac u vinu s opojnom svježinom, različitim mineralnim i voćnim prirodnim aromama te cvjetnim sortnim mirisima. Ovo su vina za ljude koji žele više i koji znaju prepoznati razliku.

Osim u vinskoj ponudi, u Bolfan Vinskom Vrhu možete uživati i u ugostiteljskoj ponudi koja uključuje restoran u kojem svakodnevno možete kušati delicije zagorske kuhinje, a odmoriti možete u pet rustikalno uređenih soba u kojima se budite uz ptičji pjev u netaknutoj prirodi ovih zagorskih brežuljaka, a noću se možete uvjeriti da vile zaista izlaze iz podruma i pjevaju svoju pjesmu. Na raspolaganju vam je i suvenir shop te vinoteka.

Aktivnosti na Blofanskom Vinskom vrhu atraktive aktivnosti su solving aktivnosti, ljudska kuglana, wormsi,
“Štap painting”, traženje izgubljenog blaga, igra “trust me”, igra “Ima mjesta za sve”, štafetna igra “klipani”, copy-paste igra te mnoge druge.

Bolfan Vinski Vrh nalazi se u općini Hrašćina, vinogorju Zlatar, u vinogradarskoj podregiji Međimurje – Zagorje. Vrlo ih je lako pronaći, a kada stignete na posjed vjerujemo da će vas zvuk tišine, predivan krajolik i vidikovac barem nakratko ostaviti bez daha.

Prethodna
Bolfan Vinski Vrh Bolfan Vinski Vrh Bolfan Vinski Vrh Bolfan Vinski Vrh
Sljedeća

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.