Užitak u kvalitetnim chaletima na modernom skijalištu je odluka koju možete donijeti jedino vi sami. Les Chalets de la Ramoure koji su dio rezidencije La Turra u mjestu Valfrejus na jugu prestižnih Savojskih Alpa zajedno s nama žele biti dio vaše odluke. Alpski chaleti su uz ugodne snježne uvjete od najbliže sjedežnice udaljeni samo nekoliko deset metara, no kabinska žičara koja se nalazi u središtu Valfrejusa sa 250 metara udaljenosti će vas odvesti na 2.200 metara visoki dio skijališta s širokim stazama.
Skijanje je sport koji traži regeneraciju tijela stoga vam je za opuštanje vaših mišića i tijela u nekoliko metara udaljenoj rezidenciji La Turra na raspolaganju besplatan i kvalitetan Spa & Wellness centar sa saunom, fitnesom i vanjskim grijanim bazenom s panoramskim pogledom na Alpe. Ulaz u bazen moguć je samo u kupaćem kostimu i ne u kupaćim hlačama. Svi apartmani u chaletima opremljeni su u tipičnom savojskom stilu s potpuno opremljenim kuhinjama koje uključuju i perilice za posuđe i aparate za kavu, dnevnim boravcima s LCD televozorima i spavaćim sobama s udobnim ležajevima. Večernje pretraživanje interneta i čitanje vaše e-pošte omogućiti će vam u cijenu uključena bežična internetska veza (Wi-Fi) na recepciji rezidencije La Turra gdje vas u alpskome stilu čekaju i biljar i bar.

Prethodna
LES CHALETS DE LA RAMOURA LES CHALETS DE LA RAMOURA LES CHALETS DE LA RAMOURA LES CHALETS DE LA RAMOURA LES CHALETS DE LA RAMOURA LES CHALETS DE LA RAMOURA
Sljedeća

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.