Plaza Hotel Ljubljana je najveći i najmoderniji hotel u glavnom gradu Slovenije i jedan od najboljih hotela u  Sloveniji. Raspolaže sa ukupno 236 soba i luksuznih apartmana. Nalazi u poslovno-trgovačkom i zabavnom “BTC” centru, na nekoliko minuta od stare gradske jezgre Ljubljabe. U neposrednoj blizini hotela je parking, a pored prolaze linije javnog gradskog prevoza. Gosti hotela mogu besplatno  koristoiti usluge Atlantis-a najvećeg aqua parka jugoistočne Europe. Ljubazno osoblje kao i odlični kulinarski specijaliteti u restoranu Plaza, upotpuniće boravak gostiju.
Boravnkom u ovom izuzetno luksuznom hotelu, gostima je pored savršene usluge, na raspolaganju jedan od najvećih shoping centara u ovom dijelu Europe (hotel se nalazi u samom BTC shoping centru), kao i Atlantis jedan od najmodernijih i najvećih aqua (wellness) parkova u Europi (na svega 150m od hotela).

Prethodna
HOTEL PLAZA 4* HOTEL PLAZA 4* HOTEL PLAZA 4* HOTEL PLAZA 4* HOTEL PLAZA 4* HOTEL PLAZA 4* HOTEL PLAZA 4* HOTEL PLAZA 4* HOTEL PLAZA 4*
Sljedeća

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.