Odaberite željeni termin:
Besplatno skijanje & bordanje – Cerkno do 23.12. i od 03.03. do kraja sezone

Cerkno, gradić sa oko 2000 stanovnika, nalazi se u samom srcu Slovenije, tamo gdje završava Gorenjska i počinje Primorska regija. Skijalište Cerkno je u više navrata proglašeno za “Naj skijalište Slovenije”.
Skijaški centar Cerkno jedna je od destinacija koju svakako treba uzeti u obzir prilikom odabira skijanja u Sloveniji. Od Ljubljane je udaljen samo 50 km, a prostire se na padinama Crnog vrha od 900 – 1300 m.n.v.
SC Cerkno sasvim sigurno ima jedan od modernijih sustava žičara među slovenskim skijalištima.
Na 18 km skijaških staza te 5 km staza za skijaško trčanje prevozit će vas dvije šesterosjedežnice, dvije četverosjedežnice, dvije dvosjedežnice te dvije vučnice (sidro i tanjur). Za najmanje postoji i pokretna traka. Većina sjedežnica je novijeg datuma te se za ukrcaj brinu pokretne trake ili sustavi prebacivanja na sporije sajle prilikom ukrcaja. Žičare su vrlo brze, čak do 15 km/h, a za slučaj hladnog i vjetrovitog vremena ostat ćete ipak na toplom i suhom jer imaju mogućnost natkrivanja.
Staze su plavo-crvene, uz par “crnih” staza na koju vozi šesterosjedežnica i jedne vrlo kratke, crne, koju pokriva četverosjedežnica. Crne pod navodnicima, jer je dotična staza u svojem gornjem dijelu zapravo plava, s jednim strmijim dijelom pred kraj. Sve staze su međusobno dobro povezane, tako da se ne može dogoditi da između dvije staze morate pješačiti.

Prethodna
Besplatno skijanje & bordanje – Cerkno do 23.12. i od 03.03. do kraja sezone Besplatno skijanje & bordanje – Cerkno do 23.12. i od 03.03. do kraja sezone Besplatno skijanje & bordanje – Cerkno do 23.12. i od 03.03. do kraja sezone Besplatno skijanje & bordanje – Cerkno do 23.12. i od 03.03. do kraja sezone Besplatno skijanje & bordanje – Cerkno do 23.12. i od 03.03. do kraja sezone Besplatno skijanje & bordanje – Cerkno do 23.12. i od 03.03. do kraja sezone
Sljedeća

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.