Odaberite željeni termin:
24.02.2019. JEDNODNEVNI SKI&BOARD IZLET NA VOGEL

Skijalište Vogel se smjestilo u idiličnom kutku Slovenije, u nacionalnom parku Triglav, ispod istoimenog najvišeg planinskog vrha Slovenije te iznad jezera Bohinj. Do Vogela se dolazi stajaćom gondolom koja kreće praktički s obale Bohinja u mjestu Ukanc. Gondola je novijeg datuma, brza i kapaciteta 80 ljudi, a za nekoliko minuta prebacuje skijaše na nadmorsku visinu od 1.535 m n/m gdje i počinje skijalište. Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se hotel, restoran, caffe bar, ali i vrlo korisni ski rent, servis i depo te ski škola. Djeca koja još ne skijaju moći će se zabaviti u vrtiću na snijegu koji je organiziran odmah na početku skijališta. Vogel je atraktivan i po pitanju turno skijanja i skijanja neuređenim stazama i dubokim snijegom. Isto tako, skijaške škole na Voglu se smatraju najbolje organiziranim školama skijanja i snowboardinga u Sloveniji.

Do Vogela se dolazi autocestom iz Ljubljane prema Kranju te skretanjem na običnu cestu za Bled i Bohinjsku Bistricu. Udaljenost od Rijeke oko 180 km, udaljenost iz Zagreba oko 220 km.

Prethodna
24.02.2019. JEDNODNEVNI SKI&BOARD IZLET NA VOGEL 24.02.2019. JEDNODNEVNI SKI&BOARD IZLET NA VOGEL 24.02.2019. JEDNODNEVNI SKI&BOARD IZLET NA VOGEL 24.02.2019. JEDNODNEVNI SKI&BOARD IZLET NA VOGEL 24.02.2019. JEDNODNEVNI SKI&BOARD IZLET NA VOGEL 24.02.2019. JEDNODNEVNI SKI&BOARD IZLET NA VOGEL
Sljedeća

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...Niste registrirani?

Registrirajte se i imajte nadzor nad svojim rezervacijama.

Registrirajte se

Registracija

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj registraciji!

Proštovani , registracija na izazov.net je uspješno završena.